AKTUELNO

Odigrajte pametno i novi izgled i linija su zagarantovani!

Kako da izgubim kilograme, kako brzo da smršam, kako da zategnem stomak, kako da… Nastavi niz. Koliko puta si postavila sebi ova pitanja, a Google i internet pitala za odgovor? Ponavljaš li iznova svake godine ovaj postupak isprobavajući neki novi trik za mršavljenje?

Internet jeste prepun saveta i proizvoda koji ti obećavaju sjajne rezultate, ali kada ih primeniš u praksi priča je nešto drugačija – oni jednostavno ne daju nikakve rezultate!

Kada naiđeš na neki savet ili proizvod najbolje je da se što bolje raspitaš o njemu, proveriš da li je zdravo, da li je još nekome pomoglo, šta kažu stručnjaci… Jer su mnogi od njih napravljeni samo kako bi stanjili tvoj novčanik, ali ne i struk!

ORGANSKA HRANAOdmah na početku – nemoj pogrešno da nas shvatiš i odmah osudiš. Objasnićemo šta tačno mislimo. Ovde ne želimo da kažemo da organska hrana nije zdravija. Mnoga istraživanja su potvrdila da je organska hrana prirodnija, da sadrži više nutrijenata i vitamina, antioksidanata, dok druga i nisu našla neke značajne razlike u organskoj i regularnoj hrani.Ne želimo da biramo stranu, ali jedno je sigurno: konzumiranje voća, povrća i zdrave hrane bilo da je ona organska ili ne je zdrav izbor za tebe.I da, ukoliko imaš novca sebi da priuštiš organsku hranu – samo napred, međutim, ne bismo voleli da neko odustane od zdravog načina života samo zato što su ga uverili da jedino može do rezultata uz organsku hranu koju možda sebi u ovom trenutku ne može da priušti.Trudi se da jedeš zdravu, svežu i što manje onu fabrički obrađenu hranu.

Foto: Promo/Abela Pharm

ONDA, KAKO DA IZGUBIM KILOGRAME?Pored svih saveta koje si probala i koliko god da se trudiš da smršaš, imaš osećaj da ne stižeš nigde i da rezultati izostaju? Evo nekoliko saveta šta možeš da uradiš.

ZDRAVA HRANA/ TERETANAJednostavno je, ako želiš promenu, ne možeš da nastaviš sa onim što si do sada radila, a da očekuješ drugačiji rezultat. Striktna dijeta ti nije potrebna, kao ni izgladnjivanje. Potreban ti je PLAN ISHRANE i da se potrudiš da ta ishrana bude zdrava.Zdrava hrana ne znači da si na dijeti i u nekom restriktivnom režimu ishrane, to znači da biraš ono što je zdravo i najbolje za tebe. Umesto pohovanog belog mesa i pomfrita, možeš da pojedeš barenu piletinu sa povrćem. Vidiš, to su samo neke sitnice, pitanje je da li želiš da se prilagodiš. Ako ne znaš kako da počneš i kako da organizuješ svoju ishranu, više o online mesečnom planu ishrane možeš da saznaš OVDE.Kada u naslovu kažemo “teretana” mislimo na bilo kakvu fizičku aktivnost. Ne voliš fitnes centre – ne moraš da ideš, ali se potrudi da u toku dana odvojiš bar pola sata za neku fizičku aktivnost, vozi rolere, biciklo, prošetaj, uradi vežbe kod kuće, upiši jogu, kreni na časove plesa.Sve se računa osim energije koju trošiš na izgovore.

DONOSI ZDRAVE ODLUKE SVAKODNEVNONe od ponedeljka! Svaki dan. Svaki dan je pravi dan za zdrave odluke. I važno je da ih održiš, da te svakodnevne odluke pređu u naviku, da zdrav način života postane tvoj stil života.Pij vode redovno, hrani se zdravo, nađi vreme za fizičku aktivnost, i kažemo DA za bilo koju odluku koja će da unapredi tvoje zdravlje i tvoj kvalitet života.

Foto: Promo/Abela Pharm

KADA BIRAŠ POMOĆ, BIRAJ ZDRAVO I PROVERENO!Ima onih koji čim naprave neke sitne izmene i gube željeni višak i koriguju figuru, međutim, znamo da ima i onih kojima se, što bi se reklo, kilogrami „lepe“ kako popiju čašu vode. Ako spadaš u ovu drugu grupu, razumemo te. Nekad jedostavno ne možeš sve sama i u redu je da ti treba pomoć na putu ka rezultatu.Ali, kako smo već gore napomenuli treba da budeš oprezna prilikom izbora. Na šta treba da obratiš pažnju?

- Da je provereno i odobreno od strane stručnjaka. (npr. EFSA – evropska agencija za bezbednost hrane)- Da je na prirodnoj bazi- Da nema štetne posledice po zdravlje- Realna i prava iskustva i rezultate korisnika

Ukoliko ispunjavaju ove uslove, samo napred. Jednostavno, nekada nam je potreban dodatan vetar u leđa. Ne moraš više na internetu da tražiš odgovor na pitanje „kako da izgubim kilograme“ sad imaš sve što ti je potrebno. Čekamo te na cilju!

O svemu što je potrebno da znaš o ovoj temi možeš pročitati više upravo OVDE.

Autor: Pink.rs

#Dijeta

'