AKTUELNO

Tiktoker iz Poljske, poznat kao Gruča, zaprosio je pre nekoliko dana svoju devojku Viki, ali njene suze nisu potekle od sreće, već od potpunog šoka i straha.

Devojka je verovatno pretrpela napad panike, a zbog čega je i sam budući mladoženja uz snimak napisao da je to zasigurno bila najgluplja ideja koja mu je dosad pala na pamet.

Mladić je, naime, nagovorio nekoliko prijatelja da maskirani iskoče iz nekakvog kombija i počnu šipkama da udaraju po njegovom vozilu, baš kao da žele da ih oboje otmu ili da ih premlate nasred puta.

Prestravljena devojka počela da vrišti, a potom se i rasplakala dok je "romantik" stajao uz vozilo s prstenom i buketom cveća.

Na njegovu sreću, svejedno mu je rekla "da", ali sve upućuje na to da se do kraja života sudbonosnog trenutka neće rado prisećati.

Video je u međuvremenu skupio preko tri miliona pregleda na TikToku, počeli su da ga prenose i brojni blogovi iz različitih evropskih zemalja, ali malo ko je uspeo da pronađe reči bilo kakve hvale za ideju i izvedbu.

Autor: Aleksandra Aras