AKTUELNO

Prema numerolozima svaki dan predstavlja dan za sebe i sadrži neku specifičnu simboliku.

Pošto ovaj datum 23.3.2023. sadrži trojke otkrivamo šta znači kada se ovi brojevi ponavljaju i da li imaju neko posebno značenje. Čak je i drevni grčki filozof Pitagora pretpostavio da je značenje iza brojeva duboko značajno. U njegovim očima broj 3 se smatrao savršenim brojem harmonije, mudrosti i razumevanja. Moć trojke je univerzalna i trodelna kao priroda sveta: nebo, zemlja i voda.

Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena označenog brojem 23.03.2023 su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija. Kada se i broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Broj 3 u numerologiji podrazumeva kreativnost i inspiraciju. Ovo je srećan broj koji pomaže u ispunjenju namera. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da posvete više pažnje analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji traže ličnu sreću, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha.

Ako sumnjate u sebe i nemate samopouzdanja, ovaj dan je savršen za rad na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, prednostima i verujte da iskrenim trudom i posvećenošću možete da postignete šta želite.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema vašoj srodnoj duši. Ako možete, uključite se u aktivnosti koje su produktivne za vaš odnos. U tome će vam pomoći energija Venere, koja će postati još izraženija i otvoriti nove mogućnosti vašem paru. Šta raditi na ovaj dan:

osloboditi se negativnih misli

postavite svoje želje (napišite na parčetu papira ili napravite tablu sa željama)

praviti planove za budućnost

možete započeti novu ljubavnu vezu

rešite sve nesuglasice sa partnerom

priznajte svoja osećanja voljenoj osobi

Šta ne možete da uradite na datum uspeha 23.03.2023 - izbegnite sve što je negativno, oslobodite se loših misli, izbegnite ogovaranja, ostavite prošlost iza sebe, ne ulazite u sukobe sa drugima i izbegnite nepotrebne troškove.

Autor: