AKTUELNO

Devojke su bile veoma transparentne.

Bliznakinje Julija i Natalija Đukić pri svom ulasku u "Prvi bend Srbije" odmah su plenile pažnjom i osvojile mnogobrojne simpatije. Julija je čak osvojila simpatije učesnika Dušana Crnobrnje koji se zarekao da emocije ne mogu da mu se dese u ovom muzičkom takmičenju.

Voditeljka Anastasija Buđić razgovarala je sa bliznakinjama o temama koje interesuju publiku.

Foto: Printscreen

"Ko je tebi najviše Julija legao i sa kim se družiš, a sa kim se ti najviše Natalija družiš i ko tebi najviše prija?" - pitala je Anastasija.

Foto: Printscreen

"Generalno sam osetila sa mnogo osoba ovde neku povezanost. Možda se malo više družim sa Dušanom. On je sa nama u bendu i prvi se ponudio da nam sve pomogne i nekako sam drugačije osetila njegovu energiju. Sa njim se družim. Imamo baš lepe teme i dobru komunikaciju. " - rekala je Julija.
"Znači Dušan ti baš prija?" - pitala je Anastasija.
"Da. Prija mi. Za sad se družimo. Mislim da nisam spremna da ulazim sa njim u nešto više, trenutno. Ne volim mnogo da razmišljam o budućnosti - uživam i sve radim po osećaju, kako mi prija. Trenutno mi prija da se družim samo sa njim. Videćemo za dalje." - odgovorila je Julija.

Foto: Printscreen

"Iskreno, lako ulazim u komunikaciju sa svima, ali nemam kao npr Julija nekog sa kim sam prisnija da li bio muškarac ili žena. Najviše mi prija Kaća, pored Ive naše drugarice - nas tri smo nerazdvojne." - rekla je Nevena.
"Da li imate frkicu od velike scene? Mi svakako trajemo četiri meseca - sada smo u drugom mesecu. Na kraju dolazimo do te zlatne šestorke, a vi se borite za što bolji plasman. Da li imate frku od žirija? Da li imte tremu ili ste lagane? " - pitala ih je Anastasija.
"Iskreno i nemamo neku tremu. Mi znamo da se mnogo trudimo i kako god da ispadne sa razlogom će tako biti. Sjajno je što imamo stručna lica koja mogu da nas ocenjuju i da nam daju kritike - jer to nam i treba. Zbog toga smo i došle ovde, da učimo od ljudi koji su obrazovani po tom pitanju." - odgovorila je Julija.

Foto: Printscreen

"Zbog rada na sebi mi smo jako samopouzdane osobe." - zaključila je Nevena.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Prvi Bend Srbije