AKTUELNO

Rusvaj i suze.

Iznenada i bez najave nastao je potpuni haos u "Prvom bendu Srbije". Do jučerašnji saveznici - porodica Tegeltija i Alesija Ćustić postali su neprijatelji preko noći.

Naime, prilikom opuštene atmosfere u InstaGradu, došlo je do haosa između bivšeg ljubavnog para Alesije Ćustić i Petra Tegeltije. Petar je dobacio Alesiji, nešto što joj je očigledno nije svidelo, a ona je burno reagovala - tako što mu je pokazivala srednji prst, koji mu je zatim gurnula u usta. Najmlađi Tegeltija žalio se ukućanima kako mu je tim činom povređen ponos i Nemanja Malušić je prozvao Alesiju zbog toga. Revoltirana, navodno, Alesija je lupila šamar Petru. On je bio šokiran, Ilija Tegeltija besan tražio je reakciju zbog fizičkog kontakta, a otac Sima tražio je da reaguje obezbedjenje i da se Alesija izbaci iz kampa "Prvog benda Srbije".

Foto: Printscreen

"P*čka mala. Da ima mamu znao bi kako treba da se ponaša prema ženama, nego ima samo ćaleta koji ga očigledno nije dobro vaspitao. Da li ste videli kako se on ponaša? Oči ću mu iskopati kada izađem odavde. Dobro je sada prošao - kada izađemo odavde, glavu ću mu odrubiti. Super je prošao, p*čkica mala smrdljiva. Smrde mu noge ko govno. Nek opere noge pune gljivica. Šugavko mali. Svi se gušimo koliko smrde Tegeltije ove - ne možemo da dišemo. Puni gljivica i govana. Nek idu prvo nek se izleče kod doktora." - rekla je Alesija revoltirano.

Foto: Printscreen

Simo, Ilija i Petar razgovarali su potrešeni situacijom, gde je Simo čak od besa i nemoći udario svojim telom o zid. Petar je plakao kao dete dok je smirivao oca.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Kada su se spremali na spavanje, Simo i Alesija su razgovarali o nemiloj situaciji koja se dogodila.

"Naučiće nešto iz ovoga, možda." - rekla je Alesija Simi.
"I ti ćeš." - odgovorio joj je Simo.

Foto: Printscreen

"A ja već znam! Petar je p*čkica koja misli da druge može da zlostavlja, a da njemu ne može ništa da se desi. Seljačina." - završila je Alesija.
"Sine, ti si tražila seljačinu, trebala si da izabereš gospodina." - rekao joj je Simo.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije