AKTUELNO

A rekao je da neće!

Svedoci smo da od kako je ušla sa sestrom bliznakinjom, pevačica Julija Đukić se veoma zbližila sa gitaristom Dušanom Crnobrnjom.

Iako je Dušan pre samo dve nedelje govorio da romansa, niti emocije ne mogu da mu se dese u "Prvom bendu Srbije", Julijin ulazak je tu njegovu izjavu opovrgnuo.

"Pozdrav za kameru. Držimo se za ruke. Julija ima jako lepu energiju i jako je prijatna, komunikativna osoba koja je svesna sebe i rado, Julija, delim svoju auru i svoj život sa tobom. A vreme koje delim je zapravo život. Tako da, rado delim vreme sa tobom." - rekao je gotovo pa poetski Dušan.

Foto: Printscreen

"Ti si skroz miran i staložen. Normalno je da se desi i ti nekada da pukneš i to je skroz u redu. I da ti se plače i da si se iznervirao, pobesneo - to je sve u redu. Sve emocije su za ljude!" - ohrabrivala je Julija svoju simpatiju da bude onakav, kako se oseća.
"Da li voliš ovako? Ovakve dodire?" - pitao je Dušan Juliju dok je nežno mazio po obrazu, dok su ležali u istom krevetu.

Foto: Printscreen

"Volim te nežne dodire...Lepo je. Sviđa mi se kako razmišljaš i kako vidiš sebe u budućnosti." - odgovorila mu je pohvalno Julija.

Foto: Printscreen

Nema sumnje da ove dve umetničke duše idu polako putem zavođenja i da je romansa na pomolu. Ništa ne može da promakne budnom oku kamera Insta TVa, te mi pomno pratimo razvoj situacije, između dvoje mladih.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije