AKTUELNO

Ne jenjava!

Vrlo brzo kako je zakoračila u "Prvi bend Srbije" pevačica Irma Sejranić našla je zajednički jezik sa bubnjarem Milošem Kneževićem. Njih dvoje su zajedno u bendu WONDERWOMAN, a milionska publika je zapazila da ih veže nešto više od same činjenice da su članovi istog benda.

"Ti meni nisi prijatelj. Malo bi razmišljao o nekim stvarima. Ako te ja zaista prijateljski pozovem da spavaš pored mene, a ti ne smeš - to nije prijateljstvo. Onda ja ispadnem prgava. Ja tebi dokažem da si mi drug, a ti ne možeš..." - krenula je svoje izlaganje Irma Milošu o njihovom odnosu.
"Mislim da ne bi bilo lepo da moja devojka vidi da ja spavam pored druge žene." - rekao je Irmi Miloš.

Foto: Printscreen

"Ali ne spavaš pored mene, imaš svoj krevet. Odvojićemo krevete! Nego budi blizu da pričamo, znači - odvojićemo krevete. Razumeš? Onaj krevet može da se odvoji. A ti se opet vadiš na devojku. Joj, vidi...Ti mene ovde sutra kada bi zagrlio na finjaka - što i veoma često na finjaka uradiš, ti bi rekao: Može, devojka svašta da mi pomisli. Jedva čekam da te kr*snem kada izađem odavde. Bićeš ljubavi moj budući. Nemoj da ti j*bem sve ako nađeš ribu." - rekla mu je Irma.
"E baš ti znaš.." - nemušto joj je Miloš odgovorio.
"Sve ja znam. Vidi, sediš sa zlotvorom! Sve znam - sve vidim!" - krenula je Irma da flertuje sa Milošem.
"Misliš da je mene strah od zlotvora? Misliš li?" - pitao je Miloš.
" 27 koraka sam unapred." - objasnila mu je Irma.

Foto: Printscreen

"A znaš li ti gde sam ja? Ovde nisam. " - rekao joj je Miloš.
"Gde si ti? A da, ti si kod devojke. A ja sam kod roditelja. I kod bivšeg sa kojim ću se pomiriti kada izađem." - samouvereno mu je saopštila Irma.
"Hahahaha! Ti si legenda!" - odgovorio joj je Miloš.

Po svemu sudeći, Miloš teško može verbalno da parira Irmi. Privlačnost defakto postoji, a da li je to ono što ga dodatno zbunjuje ili prosto ne može da se nosi sa Irmom, saznaćemo u "Prvom bendu Srbije", verujemo, koliko već uskoro.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije