AKTUELNO

Sramno!

Izgleda da novonastala situacija u InstaGradu na jako čudan način utiče na učesnike "Prvog benda Srbije". Do sada smo ih upoznale kao mirne i često povučene, ali nešto se tu definitivno promenilo.

Naime, nova učesnica Irma Sejranić zaspala je mirnim i nedužnim snom, ne očekujući šta joj se sprema.

Foto: Printscreen

Dok je Irma spavala Vuk Manojlović izvodio je rituale nepoznatog porekla. Počelo je potpuno nevino, kamere su u početku zabeležele kako je Vuk pokriva, ali onda je vrag odneo šalu. To nije bilo obično pokrivanje, već je Vuk to radio na jeziv način, da bi njenom krevetu prineo biljke i još neke stvari koje su, očigledno - samo za njega imale dubok značaj.

Foto: Printscreen

Ali tu se nije zaustavio. Prvo je legao pored cimerke koja nije naslućivala njegove namere, da bi besramno se skinuo u veš i legao pored Irme.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Postavlja se pitanje šta se odjednom desilo sa Vukom i pod kakve mračne sile je odjednom podpao kada je izvršavao rituale nepoznatog porekla nad uspavanom nedužnom ženom.

Kako li će Irma, ali i ostali takmičari reagovati kada budu saznali da je polu go muškarac ležao bez njene dozvole kod nje u krevetu, ali i da je izvodio uznemiravajuće obrede. Saznaćemo već večeras!

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije