AKTUELNO

Glad ne bira.

Jasno je da su od početka svog poznanstva u muzičkom takmičenju "Prvi bend Srbije" Irma Sejranić i Mina Nikolić na ratnoj nozi. Irma je momentalno komentarisala Minu u negativnom kontekstu, ali zato joj Mina nije ostala dužna - naprotiv. Mina se potrudila da sruči salvu umesnih i neumesnih uvreda na novu kamperku, ali izgleda da je ovom prilikom došlo do iznenadnog preokreta.

Dok je Irma sedela sa Simom i Milošem na garnituri - prošla je Mina i zahvalila joj se na uštipcima koja je Irma pripremila.

"Ne bih to umela da napravim." - dodala je Mina.
"Reci HVALA!"- posavetovao je Miloš Irmu.
"Nikad!" - odgovorila mu je Irma sa gađenjem.
"Zašto ne kažeš hvala!?" - upitao je Miloš.
"Zato što me podj*ebava na finjaka, kako to ne kapiraš..!?" - nervozno je Irma odgovorila.
"Nije, nije!" - pokušao je Miloš da objasni situaciju Irmi.
"Ti ne razumeš ton kada neko razgovara, način na koji razgovara i šta želi da kaže." - rekla je Irma.

Miloš je tada pozvao Minu, da objasni svoju nameru, a Irma je burno reagovala na to.

"Da li se zezaš?" - pitao je Miloš Minu.

Foto: Printscreen

"Ne zezam se, majke mi moje." - odgovorila im je Mina.

Foto: Printscreen

"Ne zeza se, ja nju znam brate." - pokušao je Miloš da objasni Irmi, dok mu je ona okrenula glavu odbijajući da bude deo te priče.

Foto: Printscreen

"Hvala puno! Stvarno se zahvaljujem. Umem da budem stoka, a umem i da priznam kada je nešto dobro. Ništa loše nisam mislila, majke mi. Baš je lepo bilo - ja to ne umem da napravim. Nema hleba i ispala si realno car što si to napravila. Hvala ti puno! Nisam ništa loše mislila, majke mi. " - rekla je Mina.
"Ne zanima me. Neko ko mi je onakve reči izgovorio, a sa mnom četiri rečenice nije progovorio - neću da mi se uopšte obraća. Rekla sam da ne želim da mi se takva persona uopšte obraća. " - bila je zagrižena u svom stavu Irma.

Da li je zaista glad uticala da Mina punog stomaka govori drugačije ili pak se svašta od Mine može očekivati kao i do sad - ne znamo ako ne vidimo. "Prvi bend Srbije" - Insta TV, pratimo situaciju!

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije