AKTUELNO

Trese se "Prvi bend Srbije"!

Krenulo je jako! Sa novim ukućanima došla su i nova pravila, ali i nova energija - samim tim i sukobi. Pevačica Irma Serjanić svojom pojavom instant je digla prašinu kada je objasnila šta joj se sve ne dopada kod takmičara "Prvog benda Srbije", ali i kada je rekla da nikako nije fan najskandaloznije takmičarke Mine Nikolić.

Stvari su krenule da se zahuktavaju, kada je Mina obletala oko Irme koja je komunicirala sa kolegama iz svog benda i kada je skretala pažnju na sebe govoreći joj vulgarne komentare o njenom izgledu.

Foto: Printscreen

Ipak, Mina nije planirala tu da se zaustavi. Kada je Irma pevala sa Milićem i bila okružena muškim takmičarima, Mina je procenila da je vreme za drugu turu napada.

"Ajde odj*bi. Uništila si nam atmosferu!" - pokušala je Irma da otera Minu.

Foto: Printscreen

"Reci, uništila sam ti muške fanove, šta ćeš sad!?" - odgovorila joj je Mina dok je Irma nastavila da peva sa Milićem.

Irma je poželela da napusti kutak gde se skupila sa članovima benda, ali joj Miloš Knežević nije dao da ode, jer po njegovim rečima - oni su bend i treba da ostane sa njima. Mina je nastavila negativno da komentariše njen izgled uz obrazloženje - da je zapravo tek počela. I još je dodala da Irma ne zna da peva, već da se finansira od svojih fizičkih atributa.

"Hoću i ja Irmice da imam usta ko ti. Tako ta veštačka! Koliko to košta? Daj mi broj hirurga." - zalufala sa Mina i nastavila sa gnusnim vređanjem nove takmičarke.

Foto: Printscreen

"Ljubavi, ja samo imam veze sa mozgom - a sa tim o čemu ti pričaš, nemam. Ti se ipak ljutiš i pričaš te proste reči, ja ne." - odgovorila joj je Irma i poručila da slobodno može da bude kreativna.

Foto: Printscreen

"Vidi, ja ti najavljujem da neću biti kreativna. Ti možeš da se praviš gluva, ali ja stvarno neću prestati. Ja sam tek počela!" - otvoreno je objavila rat Mina Irmi.
"Ti ne znaš sa kim imaš posla." - rekla joj je mirnim tonom Irma.
"Ti nisi svesna, budalo, gde si došla. Pri tom, ne znaš da pevaš i ružna si ko grob. Džabe ti pare. Metni još sisa, bićeš još ružnija. A kada prevrneš tim okocama, pa vidim da nemaš mozga iza, to mi bude najdraže. Ja sa tobom ne vodim dijalog - ja tebe psihički zlostavljam. Ne vidim dijalog, samo te napadam." - pokušala je Mina da se predstavi kao opasnica kojoj nema ravne.
"Ali bebo, tvoji napadi su smešni..." - dala je Irma svoj zaključak.

Foto: Printscreen

"Eee...muškarci, muškarci...Ee, muškarci muškarci.." - negodovala je Mina što nije imala saborce u šikaniranju Irme, već su se svi pravili kao da njihov animozitert ne postoji i nastavili su da pevaju i sviraju.

Svedoci smo da se stvari u "Prvom bendu Srbije" menjaju. Poznavajući Irmu, ali sada već i Minu, biće interesantno videti ih u daljem toku takmičenja i postavlja se pitanje da li su ove dve pevačice kadre da spuste loptu ili nas tek očekuje haos.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije