AKTUELNO

Da li dve jake energije mogu na istom mestu da ne naprave haos!?

Sa novim takmičarima u "Prvom bendu Srbije" došla su i nova pravila. Ipak, nismo sigurni da li ulaskom novajlija senzibiliteti novih i starih takmičara mogu da se poklope. Pevačica i rijaliti zvezda Irma Serjanić unela je nemir svojom pojavom u InstaGrad, a sada je sa Sofijom Gajdobranski komentarisala ni manje ni više nego najskandalozniju takmičarku "Prvog benda Srbije" - Minu Nikolić.

Irma je primetila da je Sofija bila tužna i da je plakala nakon odlaska određenih ukućana - jer kako joj je Sofija priznala, gotovo svi koji su ispali bili su njeni prijatelji.

Foto: Printscreen

"Sa kim se družiš?" - pitala je Irma Sofiju.
"Sa svima sam relativno ok, ali sam sa Minom možda najbolja." - odgovorila joj je Sofija.
"Joj, ona mi se nikako ne sviđa!" - rekla joj je Irma, dok joj je izraz lica pokazivao porilično nezadovoljstvo.

Foto: Printscreen

"Zato što obe imate jak karakter." - rekla joj je Sofija kroz osmeh.
"Ne znam da li to ima veze sa karakterom, nešto mi se ne sviđa. Mada, mislim da je ovako kul..." - dala je svoju impresiju Irma.

Foto: Printscreen

"Kul je riba veruj mi. Dobar je čovek, samo što je luda i opičena - onda nekome prija ta energija, nekom ne i to je skroz ok." - pokušala je Sofija da približi karakter svoje drugarice novoj učesnici.

Da li dve jake energije mogu da budu na istom mestu u isto vreme, a da ne eskalira sukob!? Da li dve umetnice, koja svaka je na svojoj strani lestvice, ikako mogu da nađu zajednički jezik i da im muzika bude ono što će da ih spaja - saznaćemo u danima koji dolaze u "Prvom bendu Srbije" na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije