AKTUELNO

Biće gusto!

Idejni tvorac muzičkog projekta koji region do sada još nije video, Željko Mitrović, najavio je promene koje su uzdrmale kamp u "Prvom bendu Srbije". Takmičari koji nisu imali dovoljno glasova publike napustili su InstaGrad zauvek, a muzičkom kampu pridružili su se novi kamperi od kojih su neki već oformljeni muzičari.

Ivan Gavrilović , poznatiji kao Ivan 200 na sat, Tanja Jovićević - diva kultnog benda Oktobar 1864 i Irma Serjanić - pevačica, ali i jedna od najkontaverznijih rijaliti učesnica, zajedno su sa bliznakinjama Julijom i Natalijom Đukić, Ivom Jovanović, Dušanom Tomićem i Anjom Vučković - postali su ravnopravni članovi "Prvog benda Srbije" i obećali su da će dati veliki doprinos ovom talent šou.

Novi takmičari su se predstavili publici i ukućanima, a Irma Serjanić - poznata po svom britkom jeziku, odmah je izrazila svoje negodovanje povodom kampera i njihovog doprinosa muzičkom takmičenju.

Foto: Printscreen

"Moje ime je Irma Serjanić. Kažu da sam rijaliti zvezda, ali ja sebe tako ne smatram. Pre svega sam muzičar, pevač. Došla sam ovde jer ste poprilično dosadni. Došla sam da pokažem da muzičar ne treba da bude samo muzičar, već mora da bude ono što jeste - da ima svoj karakter, svoje osobine i emocije. Ljudi trebaju da vas upoznaju. Za sada ste poprilično dosadni. Ako mislite da ste ovde došli da samo spavate, koketirate međusobno, da niko ništa ne kaže i da se volite - mnogo ste se zeznuli. Ja ću vas uvesti u svet šou biznisa." - bila je bez dlake na jeziku Irma.
"Mi smo tu spremni da pomognemo, isto tako i da kritikujemo, kao i da uđemo u neku normalnu raspravu i da svi zajedno pravimo kvalitetnu muziku." - rekao je Ivan Gavrilović okupljenim kamperima.

Foto: Printscreen

"Muzičari i svako ko ima umetničku crtu u sebi - svi smo posebni, svi smo ludi, svi smo drugačiji i sa otvorenim horizontima. Ja to nisam videla kod vas. Videla sam asocijalne persone koje su su se zaljubile u instrument i ne žele da idu dalje od njega i ne žele da pokažu ljubav i emociju koju nose u sebi. Vi ste pokazali da samo znate da dobro svirate i da ste dobri muzičari. Mislite da su zvezde samo oni koji su dobri muzičari? Koga to zanima!? Morate da pokažete posebnost u svakom momentu. Verujem da svako od vas ima određeni potencijal, ali za sada to nisam primetila. Mislim da dosta folirate i glumite. Da želite da se predstavite kao dobri, fini, pitki i slatki - a zapravo smo mi muzičari kontra od toga. Ja sam luda, ali sam emotivna i pokazala sam emociju. Pokazala sam kakva sam kada nemam cigarete, kakva sam kada sam ljuta, kakva sam kada sam setna - ali kod vas se to ništa nije videlo. Vi ste tako prazni i dosta toga krijete u sebi. Ovo vam je veoma dobra prilika, koju ja nisam imala, i žao mi je što nećete da je iskoristite. Ja sam rok pevač. Počela sam kao rok muzičar. Ali sam morala da skinem pesmu "Zlatiborske zore" - jer tu su prihodi, tu je novac. Vi ste sebični! Sve ste dobili na tacni, a vi ste tome okrenuli leđa. Sa mnom to neće moći. Moraćete da radite i da se borite za ovaj projekat. A ako se ne izborite - ja ću vam uzeti nagradu. " - bez pardona okupljenim kamperima rekla je Irma.

Foto: Printscreen

Irmini komentari zapalili su takmičare "Prvog benda Srbije", koji nikako nisu bili bili imuni na njene komentare i kako ih Irma sve vidi. Šta su joj rekli i kako su reagovali na provokacije, možete ispratiti na Insta TV Youtube, ali i na Insta TV Instagramu. Nema sumnje, očekuju nas burnih 12 nedelja u InstaGradu.

Autor: S.P,

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije