AKTUELNO

Takmičenje u InstaGradu nastaviće se bez njih.

Upoznati smo sa tim da je Željko Mitrović, idejni tvorac muzičkog takmičenja "Prvi bend Srbije" doneo značajnu odluku koja menja tok takmičenja u potpunosti. U skladu sa tim, InstaGrad napustili su takmičari koji su najmanje imali glasova publike.

Foto: Printscreen

Voditeljka Anđela Ašanin ove večeri imala je dužnost da izgovori imena koja, nažalost, neće više biti deo "Prvog benda Srbije". Prvi međunjima jeste Đorđe Žunić.

Foto: Printscreen

"Zahvalio bih se žiriju na sjajnim komentarima. Bilo mi je super predhodnih mesec i malo jače dana. Biće mi jako žao što neke ljude neću češće viđati, ali ću neke viđati češće nego što oni misle." - rekao je Đorđe.

Sledeća takmičarka koja je napustila "Prvi bend Srbije" bila je Lena Teodosijević.

Foto: Printscreen

"Hvala vam što sam uopšte bila ovde, baš mi je čast" - rekla je Lena, kratko - baš kako je Anđela i predpostavila da će biti.

Naredni takmičar koji je napustio InstaGrad bio je Marko Milošević.

Foto: Printscreen

"Ovaj projekat je fantastičan i jako mi je drago što sam bio deo njega." - rekao je Marko.

Nakon njega, Anđeli na bini se pridružio Petar Jović.

Foto: Printscreen

"Bilo mi je prelepo, radio sam sa divnim ljudima, bio sam sa svima u bendu sa kojima sam želeo i sada idem kod svoje devojke!" - rekao je Petar.

Željko Kocić bio je naredni takmičar koji je zauvek napustio "Prvi bend Srbije".

Foto: Printscreen

" Ovde sam stekao prvo iskustvo. Prve nastupe sam imao na ovom stejdžu, i puno toga sam naučio. Zahvalio bih se svima koji su mi davali savete i kritike. Puno mi znači!" - rekao je Željko.

Stefan Radić, je sledeći takmičar koji je izašao na scenu i zauvek napustio muzički kamp.

Foto: Printscreen

"Hvala žiriju na svim savetima, kao i mentorima - jer sam uz njih dosta napredovao. Ovo je bilo jedno lepo iskustvo" - rekao je Stefan.

Naredna učesnica koja je napustila "Prvi bend Srbije" bila je Jelena Aleksić.

Foto: Printscreen

"Jako sam srećna što sam bila deo ovog takmičenja. Donekle sam tužna što ispadam, ali imam kome da se vratim - čekaju me Raška i Milentije. Hvala, prvenstveno tebi Anđela koja si uvek bila sa nama, hvala mentorima koji su nas podržavali u svemu i hvala žiriju na svim komentarima." - rekla je Jelena.

Jelenin suprug, Marko Aleksić, bio je sledeći takmičar koji je napustio InstaGrad.

Foto: Printscreen

"Ovo je jedan odličan projekat, koji može da doprinese da omladina čuje malo kvalitetniju muziku nego što je do sad plasirano na televiziji. jako mi je drago što sam bio deo ovoga, što sam upoznao sve ove ljude, naučio sam mnogo od žirija, a posebno od mentora i odavde izlazim bogatiji za jedno veliko muzičko znanje!" - rekao je Marko.

Jedina plesačica koja je ove večeri napustila kamp jeste Dorotea Krtolica.

Foto: Printscreen

"Potresla sam se malo, ali ovo je bilo stvarno predivno iskustvo i upoznala sam divne ljude i svi će mi nedostajati - neki malo više od drugih. " - rekla je Dorotea koja je vidno bila potrešena, a Anđela je primila u zagrljaj, pružajući joj time podršku.

Poslednja takmičarka koja je ove noći napustila "Prvi bend Srbije" bila je Milena Aleksić.

Foto: Printscreen

"Baš sam sad zetu rekla - nemojte mene da ostavljate samu. Šalu na stranu, čast mi je bila da učestvujem u ovom kampu i zahvalna sam svima koji su mi pomogli da napredujem, posebno mentorima. Zahvalna sam žiriju na komentarima i poželela bih sreću svim učesnicima koji ostaju." - rekla je Milena.

Kako Željko Mitrović najavljuje - šou tek sad počinje. Mi strpljivo nastavljamo da gledamo, ali i komentarišemo učesnike, njihov talenat - ali i neizostavni L faktor. "Prvi bend Srbije" na Insta TVu!

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije