AKTUELNO

Nisu zadovoljne.

Mina Nikolić i Milena Aleksić iskoristile su slobodno vreme u muzičkom takmičenju "Prvi bend Srbija" da bi ispoljile svoje negodovanje povodom kolege bubnjara - Željka Kocića.

"Da se ne lažemo - Željko je katastrofa bubnjar. Meni je katastrofa. Treći ili četvrti put radim sa njim - svaki put me on zezne. Ili je preglasan, ili je prebrz, ili je zaboravio da stajkuje...Ima stajka s razlogom, jer to treba tako da zvuči. Malopre me je ubrzao, a nisam uspela ni da izgovorim...znači brate užas! A nemam probu, probala dva puta pesmu." - iznela je svoje nezadovoljstvo Mileni Mina.

Foto: Printscreen

"Meni je tako za Tap 011 bilo. Objašnjavam mu da mora brže da svira, da sam se smorila. I onda je skapirao. Ovako, ostalim danima bio je ok...tu i tamo, ništa specijalno" - rekla je svoj stav o Željko Milena.

Koliko su ove dve talentovane dame kompetentne da na ovakav način pričaju o Željku Kociću, ostavljamo vama da procenite. A to će svakako izaći na videlo na Insta TVu, u "Prvom bendu Srbije" gde takmičari jasno pokazuju svoj talenat, ali i ono što im manje ide od ruke.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije