AKTUELNO

NištaGram je nova emisija koja je krenula da se emituje na RED TV-u za početak, nedeljom uveče od 20h i to u ovkiru emisije "Pitam za druga".

RED TV dobio je novu emisiju i to kakvu!

"Ovo je emisija koja će pomeriti granice u vašem informisanju! Sve ono što ste hteli da saznate o našim poznatim ličnostima, saznaćete prvi..Pratimo ih na društvenim mrežama i ovde ćemo komentarisati njihove slike, snimke, postove i storije zajedno sa vama. Ko se s kim druži, provodi vreme i izlazi, ko koga zapraćuje i otpraćuje, ko koga taguje - ali i ko se blamira zarad pregleda i lajkova." - rekao je Panda koji priprema i vodi novu emisiju na RED TVu.

Foto: Printscreen YouTube

Svi znamo da je bivša košarkašica Milica Dabović otvorila profil na Only Fans platformi, pa je Panda to u svom stilu prokomentarisao, što možete da pogledate ovde: 

Foto: Printscreen YouTube

"NištaGram je nova emisija koja je krenula da se emituje na RED TV-u za početak, nedeljom uveče od 20h i to u ovkiru emisije "Pitam za druga", a u ovom formatu bavićemo se poznatima na malo drugačiji način nego što su navikli. Poznati svakodnevno proizvode i daju sate i sate materijala koje kače na društvene mreže - a mi ne propuštamo priliku da to prokomentarišemo što se većini njih neće svideti ali sve je to šou biznis i ne bi trebalo da se ljute ako ih nekada potkačimo." - naveo je Panda kada smo ga pitali šta možemo da očekujemo od novog formata.

Celu epizodu pogledajte ovde: 

A već u nedelju od 20h na RED TV-u saznaćemo koje su to poznate ličnosti Pandi bile inspirativne za komentarisanje. Da ne propustite išta -  ovo je NištaGram!

Foto: Printscreen YouTube

Autor: S.P.

#NištaGram

#Red Tv

#Stefan Milošević Panda