AKTUELNO

Pevačica Mina Nikolić, svakako nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pevačica upečatljivog vokala muzičkog takmičenja "Prvi bend Srbije" koji se prikazuje na Insta TVu, Mina Nikolić, digla je za sobom prašinu od kako je ušla u InstaGrad. Bila je prvi šef kampa, imala je fizički kontakt sa balerinom Jelenom Radulović, smučila se kamperima zbog prevelikog ega, nabacivala se verenom takmičaru, ali je znamo i po dobrom poznavanju crne muzike i sjajnoj izvedbi iste.

Kao i nebrojano puta do sada Mina je bila tema nekolicine okupljenih stanovnika InstaGrada.

Foto: Printscreen

"Mina mi je pokazala noge, ruke - ponovo mi je ispričala celu priču...Treba malo da je tolerišemo. Iskreno, mislim da treba da je tolerišemo." - rekao je okupljenim kamperima Vuk Manojlović.
"Pa zar to i ne radimo!?" - konstatovao je Luka Radulović.

Foto: Printscreen

"Pazi, ja da sam na njenom mestu, da se meni desilo to što se njoj desilo, ja bih bio totalna p*čka. Ležao bih u krevetu i bio u fazonu: Pomozite mi, pomozite mi! I da se vadi i na ego i sve...Ona je ozbiljan batica!" - zaključio je Vuk pred prisutnim kamperima.

Mina Nikolić, svakako zaslužuje poštovanje zbog svega šta je prošla, a da li to može da je bude izgovor za eventualno loše ponašanje i da li će je drugi takmičari zaista tolarisati - ostaje da vidimo u takmičenju koje je omađijalo region, "Prvi bend Srbije".

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije