AKTUELNO

Ket je još u srednjoj školi počela da se predstavlja kao mačka, nosila je mačje uši, a kasnije je dodala i rep i ogrlicu.

Ket Lijons postala je popularna na društvenim mrežama kada je javno priznala da se ne identifikuje samo kao žena već i kao mačka, prenosi "Daily Star".

Ova 33-godišnjakinja tvrdi kako ju je upoređivanje sa mačkom usrećilo, te da se napokon oseća dobro u sopstvenoj koži, a ta "uloga" ju je zbližila i sa 21 godinu starijim suprugom.

Naime Ket i Rob su se venčali u oktobru, a celo slavlje bilo je sve samo ne obično. On je nosio kilt, a ona mačje uši - i oboje kažu da ne mare za uvredljive komentare i poglede koje im upućuju ljudi.

Osim što voli da bude mačka tokom dana, Ket kaže da tu ulogu ne zaboravlja ni u spavaćoj sobi, a njen suprug nema ništa protiv.

- Hteo sam da probam nešto novo. Ali, uživam da budem dominantan kako Ket to želi, ali ponekad je i to dobro - kaže Rob.

Ona još u srednjoj školi počela da se predstavlja kao mačka, pa je počela nositi mačje uši. Ogrlicu, rep i ostatak ukrasa dodala je tek nešto kasnije jer su je vršnjaci maltretirali zbog rajfa s ušima, pa nije htela da privlači još pažnje.

- Sada napokon mogu da budem ono što želim, da se penjem se gde hoću, pijem iz činije, nosim rep i ogrlicu... Niko mi ne govori da moram da budem normalna."

Dodala je i da svojom pričom želi da inspiriše druge koji imaju slične fetiše da se oslobode brige o tuđem mišljenju i napokon budu ono što jesu.