AKTUELNO

Portal Pink.rs je 30. jula 2022. godine objavio tekst sa naslovom: „'MOJ JOSIP NIJE IMAO PRST, A TI IMAŠ CELU RUKU' Baka Savka otkrila kako je Brozovu tetku 'POJEO MRAK' - TAMNA STRANA TITA“, portal Raskrinkavanje.ba posle analize ocenio je ovaj tekst kao TEORIJA ZAVERE.

Naš portal je preneo svedočenje Savke Čolić, dugogodišnjeg šefa posluge doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita na Belom dvoru, u kom sumnja u pravi identitet predsednika SFRJ, ali i ova kao i ostale teorije na ovu temu, nemaju adekvatne dokaze i utemeljenje u činjenicama, i predstavljaju teorije zavere koje godinama kruže medijima, prenosi Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi.

Ne postoje nikakvi relevantni dokazi da se Tito lažno predstavljao, a mnoge tvrdnje o njegovom “pravom” identitetu su prosto besmislene, nelogične i pune nedoslednosti, prenosi ovaj fekt-čeker sajt.

Izjave Savke Čolić u emisiji i navodni susret Titove tetke i njega, i spekulacije o tome da ga navodno nije prepoznala - sve to ostaju na nivou teorije zavere i spekulacija.

Celu analizu o Titovom identitetu i ovim teorijama pročitajte OVDE.

Ovim putem izvinjavamo se svim našim čitaocima na grešci, i unosimo ispravak vesti na datum 22. april 2024. godine.