AKTUELNO

Prijatelj Zlatka Bagarića govoreći za medije izneo je nekoliko činjenica od kojih podilazi jeza pod kožu. Naime, ispričao je kako je njihov drug imao sposobnost da sanja ljude kojima će se ubrzo nešto loše desiti.

Doživeo je i kliničku smrt, a ubrzo je loša sreća stigla kako Ljubu Zemunca, kog je sanjao, tako i samog Bagarića koji je ubrzo nakon toga otišao na onaj svet.

Jedan naš prijatelj je imao sposobnosti da sanja ljude kojima će se nešto ubrzo desiti. Taj čovek je bio jedan od osmorice koji su otrovani sedamdesetih godina od strane Albanaca u jednoj kasarni, i samo je on preživeo. Doživeo je kliničku smrt i ispričao mi je kako to izgleda. Rekao je da je prošao kroz neki mračni tunel, koji ide ispod zemlje i onda dolazi do čoveka koji propušta ljude u neku rupu. Dakle scena je stravična. Ispred njega su bila ta sedmorica koja su otrovana i bili su goli, jedan po jedan ulaze u tu rupu, a kada je došao red na njega, pojavila se neka žena u liku, kako je on meni rekao, nije mogao da oceni, Bogorodice ili Svete Petke - priča Momčilo Šoškić Šole i dodaje:

Foto: Facebook.com/Društvene mreže

Rekla mu je: “Ovo je jako ružno mesto, ti se vrati nazad, ovo nije za tebe.” Onda se on trgao i probudio iz kome i od tada je dobio te vizije, postao je medijum za mnoge stvari. Predosetio je tako neke stvari za Ljubu Zemunca, a njega je voleo najviše na svetu. Taj čovek je jednom prilikom sanjao Bagarića i pozvao me je telefonom. Rekao je: “Brate, u roku od 7 do 10 dana, doviđenja Zlatko.” Ja ga pitam šta to priča, kaže: “Sanjam kako ti i Zlatko Bagarić idete prugom, ispred vas je tunel, a ja stojim gore na brdu iznad tunela sa tvoje leve strane i gledam vas. Zlatko ti kaže: ‘Molim te Šoki, ajmo zajedno’, a ti ne kapiraš o čemu se radi. Odjednom se u tunelu pojavi silueta Ljube Zemunca. Bagarić onda još više navaljuje ‘Molim te Šoki, ajmo zajedno’, a ti mu kažeš: ‘Žao mi je Zlatko, bio si nam drug, znaš šta si uradio’, i krenuo si gore uzbrdo ka meni, a Bagarić odlazi u tunel, i na kraju pre nego što će ući, pogleda ka tebi i kaže: ‘Molim te Šoki’, a ti mu opet odgovaraš: ‘Ne, ti znaš šta si napravio’, i on je ušao u tunel.” Zlatko je stvarno ubrzo otišao na onaj svet - ispričao je on.