AKTUELNO

Porodice su se konsultovale i neko je predložio da se mladina mlađa sestra uda za mladoženju.

Jedna mlada umrla je na svom venčanju u Indiji, ali se ono ipak održalo - mladoženja se jednostavno oženio njenom sestrom.

Iako zvuči kao scenario za bizarni film, ovo se stvarno desilo u indijskoj državi Utar Pradeš, prema pisanju lokalnih medija.

Mlada Surabi je navodno doživela srčani zastoj tokom ceremonije venčanja sa mladoženjom Manojom K, prenosi lokalni portal News18.

Naime, mladenci su razmenjivali vence na tradicionalni hinduistički način kada se Surabi srušila. Doktor je mogao samo da je proglasi mrtvom, prenosi Rtl.de.

Međutim, umesto da se proslava otkaže usled tragičnog događaja, porodice su smislile nešto drugo - ceremonija se nastavila, a Manoj K. je jednostavno oženio sestru preminule mlade.

Njen brat Saurab je rekao da "nisu znali šta da rade u ovoj situaciji".

- Porodice su se konsultovale i neko je predložio da se moja mlađa sestra Niša uda za mladoženju. Svi su se složili sa tim - rekao je on.

Telo preminule mlade je odneto u susednu sobu.

- Bila je to teška odluka. Porodice su prošle kroz razne emocije. Jedna ćerka je bila mrtva u sobi, a venčanje druge ćerke se odvijalo u sobi pored - rekao je ujak preminule Surabi.

#Smrt

#Venčanje