AKTUELNO

Školski policajac je prema sudskim spisima rekao kako je Vera odlučila da progovori o celom slučaju.

Učiteljica osmog razreda u osnovnoj školi u Teksasu predala se policiji pre dve godine nakon što je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom.

Aleksandria Vera (26) je navodno priznala policiji da je u vezi sa svojim učenikom još od septembra 2014.

Školski policajac je prema sudskim spisima rekao kako je Vera odlučila da progovori o celom slučaju, te je detaljno objasnila kako je ta veza započela.

– Rekla je da je dečak prvo pitao za njen profil na Instagramu, a kada je ona odbila bilo šta da kaže, on se nije pojavio na nastavi. Međutim, ona ga je kontaktirala preko društvene mreže i podsetila na domaći zadatak. On je odgovorio i pitao učiteljicu hoće li da izađe s njim. Rekla je ‘da’… – govorio je školski policajac.

Posetila ga je kod kuće i ubrzo su počeli da se ljube. Susreti su se zaređali, a ubrzo su s poljubaca prešli na seks.

– Seksali smo se gotovo svaki dan – priznala je.

Par navodno nije skrivao svoju vezu pred ostalim učenicima.

– Zgrabio ju je za stražnjicu i svi su to videli. Nakon toga su nastavili o tome da razgovaraju rekao je jedan učenik.

Zabranjenu ljubav razotkrila je direktorka škole Elsa Wright, međutim, kada je suočena s teškim optužbama, učiteljica je mrtva-hladna rekla da roditelji dečaka prihvataju njihovu vezu.

Vera, koja ima jedno dete, kazala je policiji da su ona i dečak zaljubljeni. On ju je predstavio svojoj porodici kao devojku. Tvrdi da ju je mladićeva porodica prihvatila i da su je često pozivali na druženja.

Roditelji su, kako je rekla Vera, dečaku dopustili da prespava kod nje, nakon čega bi ga ona ujutro dovezla kući da se spremi i stigne na autobus za školu.

Vera je ubrzo ostala trudna, a policiji je rekla da je dečakova porodica bila vrlo uzbuđena i da u tome nije videla problem.Nakon što se centar za socijalnu zaštitu pojavio u školi, raspitujući se o njenom odnosu s dečakom, Vera je ipak odlučila da abortira. Policija tvrdi da je tada negirala da su u vezi.

#Teksas

#učenik

#učiteljica