AKTUELNO

Njen podvig nije prošao nezapaženo.

Šarlin Lesli, radnica supermarketa u škotskom Kaudenbitu, videla je da je jedan kamion zapeo na putu, usled oluje Darsi, pa je rešila da ga pogura.

Ova majka troje dece je tako proglašena za "superženu". Snimljena je kako gura kamion koji prevozi mlečne proizvode na uzbrdici, koja je bila prekrivena snegom.

Šarlinin podvig nije prošao nezapaženo, pa je "Grejems", proizvođač mlečnih proizvoda, odlučio da je nagradi. Tokom narednih godinu dana mleko i druge proizvode dobijaće besplatno!

Inače, kada je videla da je kamion zaglavljen u snegu, Šarlin je bila sa dvoje dece, ćerkom Rijanom (10) i sinom Hanterom (2).

Zamolila sam komšinicu da mi pričuva decu. Pretpostavljam da je ono što sam učinila opasno, ali srećom, kamion se bezbedno popeo uzbrdo. U tom trenutku, nisam mnogo o sebi razmišljala, samo sam htela da pomognem. Ne mogu da verujem da sada dobijam ovoliku pažnju, smatram da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji

Direktor kompanije "Grejems", Robert Grejem stariji, istakao je:

"Kada sam video snimak kako Šarlin gura kamion i to sama, nism mogao da verujem. Kao porodica, dosta brinemo o našim proizvodima, i baš kao i mi, ona ne preza ni od čega, kako bismo ih dostavili mušterijama. Njen postupak je bio veoma divan. Zato smo odlučili da njena porodica svakog dana do kraja godine prima naše proizvode", naveo je.

#Kamion

#Sneg

#Žena