AKTUELNO

Njen izgled nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Krečel Karter, tridesetogodišnja majka šestoro dece, prošlog Božića je odlučila da promeni svoj život i konačno skine višak kilograma.

Njen trud se na kraju isplatio, zato što je na ovaj Božić, za samo godinu dana, uspela da smrša čak 75 kilograma.Kada je počela sa radom na svojoj kilaži Krečer je imala 140 kilograma, i sama tvrdi da nije mogla da stoji duže od 45 minuta. Ispostavilo se da je trebalo da promeni samo tri navike kako bi postigla neverovatnu transformaciju.

Odrekla se brze hrane koju je konzumirala u preteranim količinama, smanjila je i količinu porcija i počela je da hoda svakoga dana.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se jasno vidi nevrovatna promena.

- Božić 2019. i 2020. godine izgleda sasvim drugačije, a ne mislim samo na svoj izgled. Ovog Božića mogla sam da normalno dišem, da sve spremim i da mi ostane energije za goste - napisala je u opisu te fotografije.

Majka šestoro dece je priznala svojim pratilocima da je ovo bio prvi Božić, posle mnogo godina, tokom kog se ona nije osećala užasno zbog svog tela.

- Ovim uspehom sam sebi dokazala da uz vredan rad mogu sve da postignem. Sada imam 65 kilograma i osećam se bolje nego ikada pre. Konačno mogu da uživam u životu - napisala je mlada majka.

#Dijeta