AKTUELNO

Snimak nadzorne kamere sve je otkrio.

Porodica iz SAD iznenadila se kada je u svojoj kući zatekla psa koga ne poznaje. Kako je snimak kamere koja nadzire ulazna vrata pokazao, povređena i iznurena lutalica ušunjala se u njihov dom u 3 i 15 noću, sklanjajući se od oluje.

Ispostavilo se da je tata tada jednomesečne bebe bio toliko umoran, da nije ni primetio da ulazna vrata nisu dobro zatvorena. Njegov previd omogućio je kuci, koja se sada zove Suzi, da pronađe utočište.

Suzi je još bila štene. Šepala je, bila je uplašena i neuhranjena. Porodica je odlučila da pozove službu za kontrolu životinja, ali su se predomislili i odveli je kod veterinara. Suzi nije imala ugrađen čip, što znači da je živela na ulici. Osim povređenih šapica, imala je i otok na licu zbog zuba koji je počeo da izbija iz vilice, a bila je i vidno istraumirana.

View this post on Instagram

We’ll just sit here and watch you get ready Mom

A post shared by Suzy (@suzynpupman) on

Njena sreća se preokrenula i sada je član jedne velike porodice gde ima ljubavi i nege na pretek. Takođe, tu je drugi porodični pas po imenu Džordž koji je čuva. Živahna Suzi se oporavlja i već šeta na sve četiri šape. Kako objašnjava tata porodice, sada im je zadatak da je dobro udebljaju.

Ova neverovatna priča ima još jedan zanimljiv obrt. Naime, potpuni stranac možda je i najzaslužniji što je Suzi pronašla svoju novu porodicu. Slučajni prolaznik po imenu Stiv je te sudbonosne večeri primetio da su ulazna vrata Suzinih sadašnjih vlasnika otvorena, pa je prišao da proveri da li je sve u redu, a kada nije dobio odgovor, samo ih je zatvorio i otišao.

#Beba

#Kuća

#lutalica

'