AKTUELNO

Dijana Kocić, svetska putnica, volonterka, travel blogerka i devojka koja se ne plaši da ide za svojim snovima postala je poznata nakon što je na svom blogu objavila kako je naučila decu u Africi da pevaju pesmu Dragana Lakovića.

Sada, Dijana je ponovo impresionirala ljude u Srbiji jer ih je naučila i da igraju uz Užičko kolo i to u Tanzaniji.

- Zaigrasmo Užičko kolo u Tanzaniji. Dan je prošao fenomenalno! Deca su van sebe. Nisu me pustili da idem kući. Naravno da smo pravili vozić uz Bajagu i moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu. Kako je mali potrebno da se u dalekoj zemlji osetiš kao da si kod kuće uz muziku. Srbijo, jedva te čekam - napisala je ona na svom Instagramu.

Dijana je završila Fakultet organizacionih nauka, a pre nekoliko meseci napustila je svoj stalan posao ne bi li otišla u Afriku da volontira. U Africi, Dijana podučava decu u jednoj od lokalnih škola, i svaki dan provodi sa njima.

Podsećamo, ona je decu u Africi naučila da pevaju pesmu Dragana Lakovića, i to za samo sat vreme, takođe je sve snimila i objavila na Instagramu uz sledeći opis:

- Svi treba da znaju šta drugarstvo znači. Ono kad srce vrišti, a ne može da plače na sred časa dok moji sedmaci pevaju pesmu o drugarstvu. Kada bi Dragan Laković znao da će više od 100 djaka u Tanzaniji za 2 dana pevati na srpskom njegovu pesmicu, šta li bi rekao? Da li bi verovao? Danas smo vežbali tek sat vremena. Sutra nas čeka novi dan. A ja sam morala da podelim i ovde sa vama ovu ljubav."

#Tanzanija

#deca

'