AKTUELNO

Miljković je izgubio i blogkerku i modelsicu.

Tokom noći zadrugarima je pušten snimak na kome su Luna Đogani i Marko Miljković veoma bliski i gde jedno drugom udeljuju komplimente. Svim zadrugarima su njih dvoje delovali veoma zaljubljeno, iako oni tome nisu davali značaja, jer su trenutno u svađi.

On ne priča sa Draganom, pa ne priča ni sa mnom. Eto tako, kako njemu odgovara - bio je Lunin komentar na odgledan klip.

Foto: TvPink Printscreen

Treba da pričamo. Malo su mi nejasne te stvari kod Lune i Dragane. Nisu mi se kockice složile. Mislim da je rovac Nataša Moskva, ali moram da se uverim da je ona napravila problem između nas. Oni bacaju priče da ja pravim i jednu i drugu ljubomornom, meni je to gadno. Hteo sam da izbalansiram. Hteo sam da se družim sa obe, ali će vreme pokazati svoje. Dragana je pokušala da priča sa mnom na jedan veoma drzak način, ali ja nisam hteo sa njom da pričam na taj način - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Marko prozvao Natašu Mosku da je ona krivac što je među njima zavladala tenzija, ona je imala potrebu da se opravda i to demantuje.

Meni je Luna rekla kako je Marko komentarisao da je Dragana ljubomorna i ja sam to prenela Dragani. Luna me je pitala da li sam joj to rekla. Ja nemam razloga da spletkarim, da se ti svađaš sa Lunom i Draganom, obe su mi drage. Luni sam verovala. Zašto bi ona lagala? Ja ne želim da ti misliš da sam ja spletkarila - pravdala se Moskva.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša je upitala Lunu zašto nije potvrdila njenu priču, a ona je rekla da ne želi da komentariše jer ne razgovara sa njim.

Budala, on je napravio da bira između nas dve, šta smo bre mi? - bila je besna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora za stolom Nataša je otišla u sobu i porazgovarala sa Draganom Mitar kako bi joj objasnila da je ona samo prenela Lunine reči i da nije imala nameru da ugrozi bilo čiji odnos i da ne razume blogerkino ponašanje za stolom.

Pročitajte još: DAVID POKUŠAO DA VRATI PRSTEN NA ALEKSANDRINU RUKU, ona ga brutalno odbila: Neću, moramo prvo da rešimo probleme! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'