AKTUELNO

Ne želi da ga povezuju sa drugim ukućankama.

Sreda veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano za "Pitanja gledalaca". Naime, zadrugari će večeras odgovarati na pitanja milionskog auditorijuma. Voditelj Milan Milošević je postavljao stanarima Bele kuće pitanja, a jedno od njih je bilo upućeno Aleksi Saviću.

Poslednjih nedelja Ana Korać je provodila vreme sa Aleksom, a po Beloj kući počele su da se šire glasine kako tu postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš li da se po "Zadruzi" priča kako si ljubomoran na Anin odnos sa Davidom? Ima li istine u tome i da li ti je Ana vremenom postala draga? - upitao je Milan Aleksu.
Naravno da nema, zato što napolju postoji osoba koja mi je najbitnija u životu i stvarno neću. To što sam provodio vreme sa Anom i što smo pričali to je zato što je ušla. Ne mogu da komentarišem više ovo - rekao je Aleksa i dodao da se u narednom periodu neće družiti sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja izgleda moram da nosim neku masku. Svi ti zauzeti muškarici, svi su bili nesigurni. Ako voliš tu osobu, nema potrebe da. Ja sam rekla Mići da se osećam neprijatno, neko oseća da ne može da se opusti sa mnom. Ja volim da se zezam. Niti ja muvam nekoga, niti ja flertujem - objasnila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je objasnio da je u svoju devojku Minu mnogo zaljubljen, tako da u njegovom srcu ima samo mesta za nju.

Pročitajte još: OLJA POLUDELA! Nakon što je saznala šta je Adam izjavio za nju, pevačica BESNO VIKALA na njega! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

'