AKTUELNO

Ne može da podnese što se pevačica tako ponela prema njoj.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući se odigrala žurka koju je organizovao Veliki šef, a zadrugare su uveseljavali, učesnica prethodne sezone rijalitija "Zadruge" Teodora Džehverović i DJ Mijat.

Luna Đogani je bila razočarana što joj se bivša rijaliti drugarica nije javila onako kako je ona očekivala, već je samo pozdravila osmehom.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći usledilo je pitanje za blogerku da li ju je stvarno toliko pogodilo to što joj se Teodora nije javila i kako se ona osećala povodom toga.

Drago mi je što je toliko uspela. Ja sam skakutala kada sam čula da ona dolazi ovde da peva. Ušla sam među prvima u kazino. Ona je prišla Jovani, Mini, Ani, pozdravila se sa njima, ja sam krenula da je zagrlim, ona mi je okrenula leđa, ja sam sačekala malo i ponovo joj prišla i bukvalno sam se sama sa sobom pozdravila. Ja sam se osećala kao go*no. Mogla je makar da bude profesionalac i pruži mi ruku. Ona mi kaže da se nasmejala. Šta, zar se tako pozdravlja? Ja sam nju zagrlila i poljubila, dobro mi šamar nije udarila - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIJAJU JOJ I ALEKSA I DAVID! Ana Korać priznala da voli da provodi vreme u društvu ova dva zadrugara, a evo i zbog čega! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'