AKTUELNO

Zapretio je Jeremiću zbog blaćenja njegove ćerke.

Radio "Amnezija", jedini radio koji se gleda i sluša, ponovo se emituje na radost zadrugara, a za voditeljskim mikrofonima ponovo se našla stara ekipa koju čine Bora Santana i Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Uigrani dvojac je pročešljao sva aktuelna dešavanja i tračeve, a niko od ukućana nije bio pošteđen. Obi su govorili o sukobu između Jelene Golubović i Miljane Kulić, nesporazum između Lune Đogani i Teodore Džehverović, kao i to što su Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić izabrane za potrčke.

Mali oglasi "Ništa lično" su kao i uvek zasmejali sve zadrugare, a mnogi su zaplakali od smeha kada su voditelji pročitali da je jedan od oglašavača Agencija "Bigamija" vlasnika Lazara Jeremića.

Foto: TvPink Printscreen

Bane i Bora su se dotakli goruće teme u Beloj kući - otkrića da Lazar ima verenicu za koju nije rekao svojoj devojci Nataši Moskvi. U emisiju se uključio i Jovan, otac Lazarove verenice Anđele, koji je "zapretio" Jeremiću zbog blaćenja njegove ćerke.

Lazar se nije poneo džentlmenski. Moja Anđela i Lazar su planirali budućnost zajedno i ne znam odakle takva promena kod njega. Moram reći da me je Lazar duboko razočarao i kada je blatio moje dete imao sam želju da uđem u televizor i prebijem ga kao mačku u kupusu - rekao je "Jovan" kome je Čolak pozajmio glas.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA BI TE PREBILA! Miki nazvao Anu Korać brakolomnicom, pa joj poručio: Ti možeš da RASTURIŠ tu vezu! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'