AKTUELNO

I dalje tvrdi da ništa loše nije rekla o Nataši.

Zadrugari Lazar Jeremić i Zlata Đurković su sinoć prekinuli svoj prijateljski odnos nakon što je Lazar izneo navode da je ona pričala za Natašu Moskvu kako je klasična sponzoruša. Voditelj Milan Milošević je upitao Zlatu kako se oseća večeras povodom toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je bilo neprijatno. On je meni klinac, mogu da ga rodim. On mi je prilazio više puta i kao pokušam da pomognem. Nisam se mešala u te priče. Ja razumem njega, on više ne može da se bavi onim čime želi da se bavi. Ja sam na sve to dobila hiljadu ružnih reči, ja da ulazim u konflikt i zbog hrane sa njim. Ja nikada u životu nisam rekla njemu. On ne zna ko sam ja! Ja ne razumem to vaspitanje, da može da krene sa tim pričama. Nisam je spomenula, to je definitivna laž - rekla je Zlata Đurković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona i ja živimo u istom gradu, mestu. Bolje joj je da ne krene da priča. Sama je rekla da je Nataša ku*va i da nju samo interesuje novac. Samo ću da spomenem nekoliko imena. Znaće ona šta ja znam. Ona je rekla da hoće da joj napuni glavu kako ja imam mnogo para - rekao je Lazar.

Zlata Đurković je vikala u kameru i tražila od svojih poznanika da odu kod Lazarovih roditelja i pitaju ih kako su mogli da vaspitaju dete da na ovakav način širi laži o svemu što se komentarisalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam šoku, ja ostajem bez reči, o čemu priča ovaj čovek?! Ovaj dečko je bolestan. Mene je sramota kako možeš to da pričaš, jadni ti roditelji - vikala je Zlata, ali je Lazar nastojao sa uvredama.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Jeremić Jera

#Zlata Đurković

'