AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku.

Zadrugari su tokom večeri sedeli u dnevnom boravku i pričali o raznoraznim temama. Suzana Perović Blondi je otkrila zadrugarima da ume da čita linije koje su zabeležene na dlanu i svojim cimerima ispriča sa kakvim problemima su se suočili, ali i šta ih čeka.

Naime, ona je sa dlana pročitala Mini Vrbaški sa čime će se suočiti u narednom periodu i o čemu mora da povede računa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš opet da stopiraš. Svaki put kada kreneš negde dobro razmisli, jer ćeš opet stati. Baš ti je čudno. Sa zdravljem si imala mali problem. Uglavnom, ova linija (života) ti je duga - ispričala je Blondi.

Kako je Mina priznala da joj je sve pogodila, Suzana je pogledala dlan njene majke Ivane, koja je bila veoma znatiželjna šta je čeka.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi kolike puteve imaš kroz život. Gazila si kao vojnik dok si došla do jedne tačke. Imala si malu blokadu, ali izborićeš se za sve. Imala si i ti neki problem sa zdravljem, sad je sve okej. Sve ti je sada čisto i sigurno. Ne smeš da se zakočiš. Moraš uvek da budeš racionalna da ti ono drugo ne bi bilo jača strana - rekla je Blondi Ivani, a ona je pomno slušala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MAGDALENA JE BILA DVA DANA SA KARAĐORĐEM I IVANOM: Davidova majka OTKRILA nešto zbog čega će Aleksandra ČUPATI KOSU S GLAVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Suzana Perović Blondi

'