AKTUELNO

Morali su da navedu po jednu svoju vrlinu i manu.

Zadrugare je u popodnevnom odmaranju prekinulo pismo Velikog šefa koji im je poručio da se odmah obuku i pođu na ostrvo. Ukućani su odmah pojurili ka čamcima, nagađajući usput šta ih tamo očekuje.

Kada su se svi smestili za veliki sto, jezerom je doplovilo novo pismo sa uputstvima za današnju igru.

Dragi zadrugari, sada je vreme da čujemo kako gledate na sebe. Svi ćete navesti po jednu svoju vrlinu i manu - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i uvek kada treba iskreno navesti svoje loše osobine, prvi se javio Miki Đuričić, a njegovo izlaganje je nasmejalo ukućane.

Perverzan sam jako, gadan. Znam često i da se ulenjim, da se iživljam na ljudima, najviše na Banetu i Bori. Vrlina mi je što retko slažem, i na svoju štetu kažem i šta treba i šta ne treba - bio je iskren Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče mojih mana, imam ih na izvoz. Brzopleta sam, impulsivna... To mi pravi problem u životu. Vrlina mi je što sam snalažljiva i umem da se pobrinem za sebe i bližnje - rekla je o sebi Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Jelenu Krunić je naljutilo to što su cimeri pričali uglas dok je izlagala, pa im je zapretila.

Zorice, Moskva, jedva čekam da vi pričate, iskenjaću se ovde. Dorotea, umukni, baciću te u jezero - bila je ljuta Jelena i priznala da joj je agresija najveća mana.

Ukućani su uglavnom kao svoje mane navodili tvrdoglavost, a kao vrlinu ambicioznost, dok je Nataša Moskva iskreno priznala da voli da se druži sa ljudima iz koristi.

Šta su sve zadrugari otkrili o sebi možete pogledati u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DANAS ĆE SE NEŠTO BITNO DESITI: Zadrugari sa nestrpljenjem očekuju iznenađenje Velikog šefa, DOBILI NAREĐENJE ZBOG ZBOG KOG SU ODMAH SVI SKOČILI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'