AKTUELNO

Zbog iznetih optužbi sledi tužba.

Od prvog trenutka kada se Suzana Perović Blondi pojavila na vrata Bele kuće, ona nije u korektnim odnosima sa Marijanom Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dve su neprijateljski nastrojene jedna prema drugoj, a plavuša smatra da je to sve zbog toga šot je ona iznela informacije o Savinoj se*sualnoj orjentaciji. Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" one su otkrile u kakvom su odnosu i šta je glavni razlog njihovog lošeg odnosa.

Ja neću više ništa da kažem, imam tužbu i ne želim više da se spuštam na ovakav nivo. Gospođa je meni pretila u 2:10, imam te poruke - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ne zanima šta ona priča za mene, samo da mi roditelje ne dira. Rekla je da mi je mama poručila da se klonim Miće i Zorice, a rekla mi je putem poziva da ih pozdravim. Onda je izmišljala još neke laži za mog oca. Ona je ta koja izmišlja. Ona nema te dokaze, ja sam sigurna u to - odgovorila joj je Marijana.

Osim toga Marijana je istakla da smatra da je koren svih njihovih problema negiranje veze Zonjićeve sa Savom Perovićem.

Ja kapiram da je njoj krivo to što sam ja rekla za Savu, on joj je sin, ali onakve reči ne bi smela da mi kaže. Ja znam da se moja majka 100% nije čuo sa njom i da se moj otac nije javio u emisiji - objasnila je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GRCALA U SUZAMA! Aleksandra ODLUČILA DA PREKINE SVAKI KONTAKT sa Davidom, pa kroz JECAJE PROGOVORILA: Počeću da te mrzim! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Suzana Perović Blondi

'