AKTUELNO

Kao grom iz vedra neba.

Lunu Đogani su u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge" nakon raskida sa Slobodanom Radonovićem, povezivali sa Markom Miljkovićem, s obzirom na to da je on jedini mogao da joj izmami osmeh na lice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je učesnica druge sezone Zadruge, a sa Markom je nerazdvojan prijatelj. Za njihov odnos mnogi kometraišu da nije čisto prijateljski i da su varnice veoma uočljive.

Luna i Marko svaki trenutak provode zajedno, a nemiovno je da je smeh ono što krasi njihov odnos. Takođe, simpatije koje se rađaju kod ovih zadrugara vidljivije su iz dana u dan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Luna i Marko su se osamili i na krevetu spavaće sobe razgovarali, apotom je zadrugarka kao grom iz verda neba Miljković zapevala veoma provokativnu pesmu Ene Popov "Naivna" zbog koje mu je izmamila osmeh na lice.

Kad srce zastane na tren zbog tvojih nežnih dodira, opet gubim kontrolu osečam žar na usnama. Noćaš sve me pali, nismo mi više mali. Pitaj me hoću li da budem sa tobom. Naivna, naivna ja biću samo za tebe. Ne skidaj mi zvezde s neba, nema za to potrebe. Naivna biću samo da mi usne poljubiš. Luda sam, luda za tobom. Zar to n e vidiš - pevala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marku se ova pesma veoma dopala, što su mnogi i komentarisali, a oboje su došli na ideju da zajedno nasputaju na Zadrugoviziji sa ovom pesmom.

Potom je Marko otkrio kako se osećao dok je Luna bila u izolaciji što je samo još jedna potvrda da njih dvoje uživaju u vremenu povenom zajedno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nedostaja si mi kod si bila u izolaciji - priznao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'