AKTUELNO

Cimeri čine sve za njihovu vezu.

Celo veče Aleksandra Subotić provela je u izolaciji grcajući u suzama, jer ju je povredio njen dečko David Dragojević zbog toga što ne obraća pažnju na nju i što ona zbog njega biva predstavljena u negativnom smislu.

Osim toga, njoj nije dozvoljeno da spava sa Davidom u izolaciji, s obzirom na to da je on nominovani zadrugar, što je bila kap koja je prelila čašu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona nije želela da prisustvuje emisiji "Pitanja novinara" dok se David lavovski borio da je odbrani, uprkos brojnim nagovaranjima njenog dečka, ali i cimera. Naime, nju su u izolaciji posetilI Jovana Tomić Matora, Savo Perović i Suzana Perović Blondi koji su je maksimalno bodrili.

On se bori kao lav i čeka te da dođeš. Mnogo te voli - pričala je Matora Aleksandri, a sa njom je bila saglasna i Blondi:
Ustani! Za moju i Davidovu ljubav. Kad dođeš kući, sve će biti drugačije, imaćete para, imaćete sve. Ustani sada - hrabrila je Blondi Aleksandru.

Foto: TvPink

David je po ko zna koji put večeras ponovo posetio svoju devojku ne bi li je nagovorio da mu se pridruži za stolom, dok je ona najstrašnije histerisala.

Tebi ništa nije bitno. Ja tebi skrećem pažnju već dva meseca, ti ništa. Kako se prema meni ponašaš dva meseca? Ništa nije kako treba, a kada je bilo, ja sam sve kulirala - govorila je Aleksandra jecajući.

Nakon posete Aleksandri, Blondi je dala svoje mišljenje o ovim golupčićima i podelila ga sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijevićem, ali i milionskim auditorijumom.

Čovek ne može da trpi. Ja sam je zamolila da se vrati. Aleksandra voli Davida i on voli nju. Rekla mi je da će da dođe. Ja znam da se njih dvoje vole. Kakve veze sad ima Luna sa njima. Ona je svesna da nju David voli, ali njoj treba pažnja, ona je jedna velika maza - objasnila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nataša Moskva pokušala da OBRLATI Velikog šefa i ne prisustvuje emisiji, pa KAŽNJENA ISTOM MEROM KAO I ALEKSANDRA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'