AKTUELNO

Bezuspešno ju je molio da se pojavi za crnim stolom!

Aleksandri Subotić je večeras zabranjeno da spava sa Dadivom Dragojevićem u izolaciji dok je zadrugar nominovan, a nju je ova vest izbacila iz takta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je zbog toga odmah otišla u izolaciju, gde je neutešno plakala, a onda je odbila da prisustvuje večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", a kako pravila nalažu, svi zadrugari moraju da učestvuju dok su u tome. Upravo iz ovog razloga David je pokušao da urazumi Subotićevu i otišao u izolaciju zatekavši je kako plače.

Hajde, molim te, đođi - govorio je Dadiv Aleksandri.
Ostavi me na miru! Neću da dođem! Baš me briga za njihova glupa pitanja. Imaju njih četrdeset tamo, pa nek im oni odgovaraju na pitanja - plakala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

A zbog čega? - upitao ju je David.
Šta zbog čega? Ne znam šta ti nije jasno? Boli me dupe za jebene kazne. Pre nego što smo ušli bio je jedan dogovor, a sada je drugo. Ti imaš osećaj za sve osim za mene. Neću da idem - vikala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David se posle toga vratio za crni sto, a voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Dragojeviću da će Alesandra ukoliko se ne pojavi biti kažnjena nedeljnim honorarom, pa je on ponovo otišao do izolacije i molio Subotićevu da popusti.

Neću! Neka me kazne koliko hoće! Ne želim da đođem. Idite, budite rijaliti zvezde. Ne osećam se dobro - plakala je Aleksandra.
Ja imam problem sa tobom. Ja tebi treba da crtam neke stvari, slovo po slovo dva meseca. Svesno i namerno radiš stvari koje me povređuju - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Subotićeva odbila da prisustvuje emisiji, Subotićeva je kažnjena nedeljnim honorarom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragovejić

#Zadruga 2

'