AKTUELNO

Toma ju je savetovao kako da se ponaša.

Rebeka Popović i Miki Đuričić su noćas za crnim stolom još jednom potvrdili da više nisu u dobrim odnosima. Rebeka je kasnije žalila Tomi Paniću na MIkijevo ponašaje i tražila je njegov savet kako da se postavi da je ne bi više dovodili u vezu sa Đuričićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ti to nikada nisi rekla, to niko ne poriče. Ali on, sa druge strane potencira priču da si ti sa njim bila iz koristi. Mi svi vidimo da ne napadaš ti njega, nego on tebe - rekao je Toma.
Šta je on ovde, delilac kadra, vajar rijaliti igrača? Bio mi je zanimljiv samo u smislu razmene mentalne energije, ali ni to nisam uspela i više ništa nemam šta da tražim tu. Ja sam sve to shvatila neozbiljno, jer niko ne može da se zaljubi za dva dana. Imam milion dokaza da taj čovek nikada ništa nije osećao prema meni. Da je osećao, ne bi se tako ponašao. On bi najviše hteo da sam ja odmah raširila noge - bila je ljuta Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Toma ju je savetovao da ne treba toliko da se pravda da među njima nema ništa jer tako daje povod za glasine.

Sami su ljudi počeli da prave priču koja nije postojala, kada sam videla gde to ide ja sam se povukla. Onda sam ja fejk, a on je jadan Miki Đuričić. Jadan, zaljubljen , ne zna šta će od sebe pa počne da me vređa, pa hoće da me bije. Od te priče nema ništa - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MATORA I ZORICA OTKRILE DA LAZAR IMA DEVOJKU! Zadrugar PREBLEDEO pa negirao sve, A EVO KAKO JE NATAŠA ODREAGOVALA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'