AKTUELNO

Ona želi da pokaže svojim cimerima šta je zaljubljenost.

Mlada Ivanjičanka Ana Korać se po drugi put oprobala u rijaliti vodama, a danas je prvi put posetila Rajski vrt i porazgovarala sa Drvetom mudrosti o tome kako se snašla u Beloj kući, ali i o svojim cimerima.

Ovde su svi nekako, ne znam... Juče sam bila šokirana kada je bila slava i kada su svi počeli da jedu, kao da nikad nisu jeli. Mislim da nisu dobri ljudi. Ovde se družim sa Gibom, Radom, Petrućijem, Aleksom, Norom. Oni mi se najviše dopadaju, jer su slični kao ja, ali mi stari zadrugari nedostaju. Od starih zadrugara mi se dopadaju Bora, Miki i Zorica. Super je meni ovde, ali ne mogu da se priviknem, još je rano - rekla je Ana Drvetu mudrosti, a onda ispričala momenat kada je bila najtužnija:

Foto: RTV Pink

Mnogo sam tužna. Za razliku od prošle godine kada sam jednom plakala, ovoga puta sam nekoliko puta plakala za sedam dana. Prošle godine sam za devet meseci jednom plakala, sve se menja, Drvence - priznala je Koraćeva.

Foto: RTV Pink

Potom je Ana prokomentarisala kako joj se čine ljubavni parovi u ovom rijaliti programu, a onda otkrila da joj nedostaje muškarac uz kojeg će se osetiti zaljubljenom.

Svi ljubavni parovi su meni ovde fejk. Prošle godine su svi bili u vezi, zaljubljeni su, a ovog puta ne vidim da se iko od parova voli. Dobro, David i Aleksandra, oni se baš vole, a Bane i Zerina su mi kao crtani film. Bane se toliko zaljubio da ja njega ne mogu da prepoznam, mnogo je ljubomoran, druga osoba od prošle godine. Tako da, Drvence, ako mi budeš našao pravog dečka, videćeš šta je zaljubljenost. Mislim da ti možeš da mi nađeš dečka. Volela bih da imam neku mušku osobu pored sebe. Baš mi se niko ne sviđa. Niko da bih mogla da imam nešto više sa nekim. Ima tu super, finih, kulturnih dečkića, ali to je to. Ništa na silu ne bih radila - ispričala je Koraćeva.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: VEĆ JE VIDE KAO OPASNOG IGRAČA! Rada i Petrući OGOVARALI BLONDI: Zna ona šta radi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B. / S. K.

#Ana Korać

'