AKTUELNO

Prokomentarisao je i to što joj nije stigla čestitka od muža.

Dok su se zadrugari provodili na slavi Dragane Mitar, Miki Đuričić je razgovarao sa Drvetom mudrosti i otkrio detalje sa veselja.

Nisam najbolje, noćas sam imao moje krize klasične. Imam problem u glavi zato što želim da ispravim ljude, pa kad ne ide onda razmiljam šta mi je to trebalo u životu. Umesto da ih sprdam... - počeo je Miki svoje izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mu je poručilo da se mane ćorava posla, pa ga je upitalo kako je Dragana reagovala na to što joj nije stigla čestitka od muža.

Nije stigla? Onda su ovu hranu mama i tata poslali. Verovatno mu se nešto nije svidelo. Ako imaš brak, gde ćeš u rijaliti da te ceo svet vidi šta radiš. Vidim da je Dragana najopasnija, vidi joj se u očima, nikada neće reći šta misli. Sve kao nije htela... - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da njoj jasno šta se dešava, nego se pravi luda. Ako hoće da se druži sa Markom, neka se druži, ali ako on ustane i kaže da si njegov tip, udata žena će napraviti distancu. Jasno je kuda sve to vodi. Mada, ona je rekla da ima liberalan brak - dodao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA NE STAJEŠ U MOJU ODBRANU: Aleksandra i David se ŽESTOKO POSVAĐALI ZBOG LUNE, ona u besu otišla od njega! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'