AKTUELNO

Pokazala mu zube.

Većina zadrugara je već u dubokom snu, dok su Luna Đogani i Branislav Radonić Brendon odlučili da baš tada reše problem koji je nastao kada je ona spomenula bivšeg cimera koji je diskvalifikovan iz Zadruge.

Foto: RTV Pink

Brendon je ciljano spominjao pobednicu prve sezone "Zadruge", Kristinu Kockar sa čijim je tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem u vezi bila Luna Đogani pred kamerama.

Rekla sam ti moje zanimanje. Ja sam ljubavnica. Ja sam ameba. Spominješ mi Kiju, ja sam sto puta rekla da je Kija dostojanstvena i lepa - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Ti si ljudsko biće koje je prilično depresivno za svoje godine, ali si lepa - dobacio je Radonić.
Rekao si da sam odvratna i da sam ljubavnica i da sam sve najgore. Nemoj sada da lažeš. Nije lepo lagati. Kod mene si završio - rekla je Luna, ali je Brendon dobacio:

Foto: RTV Pink

Zaljubljen sam u tebe - povikao je Brendon.
Dečko ti se ložiš na muškarce. Ja imam pi*ku, ne možeš da se ložiš na mene. Ja sam ti bila drugarica ovde, čak sam se i sa bratom svađala zbog tebe jer te nije gotivio, ja sama te branila. Ako hoćeš da me uvrediš, ne treba da spominješ Slobu i Kiju, drugo nešto nađi, ali nemaš šta da nađeš - rekla je Luna Đogani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'