AKTUELNO

Vrbaški i dalje u šoku.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su reagovale na to kada su saznale da su njihovi roditelji Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić u ljubavnoj vezi i da će možda dobiti dete, bilo je pitanje koje su od gledalaca dobile Mina i Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Ne želim u ovo stvarno da verujem, da je trudna i da je u vezi. Prosto mi ne ide to u glavu. U svakom slučaju poštujem maminu odluku, na to ne mogu da utičem i ne treba. Ja ne poznajem Aleksandrinog tatu i kako izgleda ne znam. Neka im je sa srećom, ako je to stvarno tako - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Ja bih volela uvek da vidim mog tatu, ako su u vezi, onda neka im je sa srećom. Ne može meni da bude niko maćeha dok se ne venčaju. David i ja plaćamo svadbu, ako su srećni - dodala je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić su se upoznali kada je bilo veliko otvaranje druge sezone "Zadruge", nakon čega su započeli svoju vezu. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

'