AKTUELNO

Uhvatila ih je na delu.

Zerina Hećo već danima sumnja da je njen dečko Bane Čolak bacio oko na Jelenu Krunić, a tokom večerašnje žurke je svoje sumnje potvrdila. Ona je Baneta uhvatila kako odmerava Jelenu dok igra, što ju je jako naljutilo.

Zerina je otvorila dušu Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću koji su joj pružili podršku i pitali je da li je sigurna u ono što je videla.

Foto: TvPink Printscreen

Davide, ja znam kako on diše. Tri puta ga hvatam u tome. Pozvala sam treću osobu da mi potvrdi. Ja pre četiri dana govorim o tome, kažu mi da sam nenormalna. Kažem, zar ti ja ličim na osobu koja je ljubomorna? Ja sam mnogo sličnija tebi, uopšte nisam posesivna - rekla je Zerina Dragojeviću.

Ona i Aleksandra su se nakon toga osamile, pa je Zerina kroz suze govorila o svemu što je muči.

Foto: TvPink Printscreen

Zamisli da vidiš Davida kako muva neku onako kako je tebe muvao. Odmah me je nešto steglo, bez vazduha sam ostala. Gleda je u fazonu "j*bo bi te". A svi su čekali da ja napravim neki kiks. Još on nju mami da se iz*ebu. Ti znaš sa kakvima sam muškarcima bila i koji mi se sviđaju. I ja njega izaberem, a on to sj*be - pričala je Zerina brišući suze.

Aleksandra ju je sve vreme tešila i govorila da ne može da zamisli kako bi se osećala da se njoj dogodi tako nešto.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PRIČITAJTE JOŠ: DOVEO GA DO LUDILA: Tošić VAN SEBE zbog Lazara! RAZBIO TANJIR i krenuo na njega, ODMAH ULETELO OBEZBEĐENJE (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'