AKTUELNO

Tvrdi da su samo prijatelji.

Voditelj Milan Milošević tokom večeri pitao je Olju Bajrami da li je sa Tomom Panićem gradila bilo kakvu vrstu ljubavnog odnosa kako bi opstala što duže u rijaliti programu "Zadruga 2".

Foto: RTV Pink

Olja je sve vreme negirala da je imala vezu, a došlo je i do svađe između Panića i ove zadrugarke koja je Tomi poručila da joj se gadi i da sa njim ne može da bude u vezi. Pevačica je istakla i da su oni bili samo prijatelji i ništa više od toga.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sa Tomom nisam bila u vezi. Što se tiče Tome i mene, nisam. On je meni godio. Toma je meni počeo prvi da prilazi, meni je trebao neki oslonac i prijatelj sa kojim sam mogla da razgovaram. On se u startu poneo tako prema meni - rekla je Olja i dodala:
Prva stvar, kada sam htela da se udaljim od njega, je kada me je zagrlio i rekao: "Što si se naljutio?", a onda druga kada me je pitao da li nas gleda kamera. Treći momenat je ta devojka koju je pominjao. On želi vezu sa mnom zbog kamera - izjavila je Olja.

Foto: RTV Pink

Ja sam joj sve što sam imao rekao u lice. Ja o tebi Olja znam mnogo. Tačno je da me je poljubila još prvog dana u krevetu, ali ja sam video da devojka folira - vikao je Toma.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'