AKTUELNO

Još uvek joj je trn u oku.

Luna Đogani i Miljana Kulić su imali veoma korektan odnos pre početka rijaltija "Zadruge 2". Blogerka je čak išla i do njenog rodnog grada Niša, kako bi videla Miljaninog prvenca Željka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom boravka u Beloj kući njih dve su se žestoko posvađale, a Kulićeva neretko ističe kako joj blogerka nije pravi prijatelj i da je samo zbog koristi posetila, pa se blogerka i ove noći toga podsetila čuvši da prebacuje Marku Miljkoviću da nije video njenog naslednika.

Tri sata sam se vozila do Niša, otkazala sve obaveze da odem kod nje da je ispoštujem, ona meni kaže da sam došla zbog koristi, govnarka mala nezahvalna. Više poštuje one koji joj nisu došli, ni porukom čestitali. Njih diže u nebesa, mene ponižava, stoka bre jedna. Cimala sam, jela go*na, išla tamo da me ne bi zivkala. Ona diže u nebesa one koji joj nisu joj čestitali porukom. Išla zbog neke koristi, kakve koristi ja imam od nje - rekla je ljutito Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je izjavom "ni poruku joj nisu čestitali" mislila na ljutu suparnicu Kristinu Kiju Kockar, koja je Kulićevoj prva čestitala putem društvenih mreža, ostaje nepoznato.

Pročitajte još: NOĆ POSVEĆENA BIVŠOJ LJUBAVI! Dok Luna MISLI NA SLOBU, Tošić NE SKIDA POGLED SA NJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'