AKTUELNO

Smatra da rijaliti tek počinje.

Miljana Kulić se uvek sa osmehom obraduje pozivu voditelja Ognjena Amidžića da komentariše svoje cimere i njihove odnose. Ona je pre razgovora priznala da je zabrinuta za pevača Darka Lazića i njegovo zdravstveno stanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jako sam loše zbog Darka Lazića, tražiću sve od Drveta mudrosti da idem da ga posetim kada napusti šok sobu. Ovom prilikom pozdravljam sve Laziće - rekla je Miljana, pa počela da komentariše trenutno stanje u Zadruzi:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je što je Jelena ušla, ali i Matora i Ana. Rijaliti polako počinje, tek će da uđu ljudi ovde. Glavna tema su Cobe i Marijana. Ja sam znala da se on zaljubio i da se ona igrala sa njim. Protiv toga sam da osoba u braku bude ovde sa nekim u vezi. Uvek je sa njom u društvu.

Miljana je iskoristila priliku da podeli svoj stav o vezi Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i potencijalnom odnosu Dragane Mitar i Marka Miljkovića.

Aleksandra mnogo guši Davida. Ako nekoga voliš ne treba da mu prebacuješ sve, da se ljutiš i to sve. Mislim da se Luna i David simpatišu. Postoji neka komunikacija pogledima, možda grešim. Drugarstvo između Lune i Aleksandre je fejk. Isto tako Dragana Mitar i Marko Miljković, tu ima nečega. Dragana je jednom rekla da jeste u braku, ali nije precizirala da l' je to srećan brak ili ne - rekla je Miljana, a onda je odgovorila na pitanje Ognjena da li se njoj neko sviđa u Zadruzi:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikad ne reci nikad. Ako razum kaže ne, a srce da. Šta da radim, neću da pričam, izjaloviće se - rekla je za kraj Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

'