AKTUELNO

Nesuglasice među njima ne prolaze.

Posle emisije "Pitanja novinara", Zerina Hećo i Bane Čolak su imali raspravu. Banetu je smetalo što se njegova devojka oraspoloži u društvu drugih zadrugara, dok pored njega pokazuje nervozu.

Imam osećaj da ti prija društvo svakog drugog osim mene. Za stolom te pipnem ti kažeš da si nervozna, a posle pet minuta se smeškaš u sobi sa Jelenom. Da li ti ja smetam? - pitao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam navikla da toliko vremena provodim sa nekim. Ako posvetim Jeleni trideset sekundi pažnje, ne znači da treba da donosiš tako ozbiljne zaključke. Treba mi da popričam sa nekim drugim Mi jedemo zajedno, spavamo zajedno, kupamo se, p*škimo ... - odgovorila je Zerina.
Ali ako kažeš da si nervozna onda treba da ti smetaju i drugi ljudi, ne samo ja - primetio je Bane.
Ti ljdi dođu i prođu, sa tobom sam stalno, ne treba da dramiš zbog toga. Ja druženjem sa drugim ljudima skrećem misli - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kada sam nervozan, meni si samo ti lek - kazao je Bane uvređeno.
Meni je samoća lek. Ja se družim toliko sa tim ljudima da tebe zapostavljam - rekla je Zerina.

Bane je zamerio svojoj lepšoj polovini i to što nije dovoljno mazna prema njemu, što je ona negirala.

Meni kasni menstruacija, i ja sam nervozna. I ja se sasvim prisno ponašam prema tebi, i mazim te. Problem je što tražiš dlaku u jajetu. Ja tebe trpim, a ne znam što to radim. Ti mene uništavaš. Ti si ljubomoran na Zlatu, što sam ja provela 15 minuta sa njom - odbrusila mu je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti meni da kažeš da me ne voliš, a odrekao sam se svega, sram te bilo. Ti dobro znaš da mi moja mama kaže da ne podržava svoju vezu, ja bih joj rekao:"Poštujem tvoje mišljenje, a ja nju volim". Ja prelazim preko reči svoje majke koja mi je svetinja samo zbog tebe, a ti mi kažeš da me ne voliš, treba da te je sramota. Ja sam ovde ušao zbog nas - bio je ljut Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Dok Cobe UPORNO NEGIRA SVOJE EMOCIJE prema Marijani, ona mu se SUPROTSTAVILA, pa priznala: ZALJUBLJENI SMO JEDNO U DRUGO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'