AKTUELNO

Priznao je da mu je ta etiketa odavno dodeljena.

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanje novinara, a jedno od pitatanja koje je postavljeno Jovani Tomić Matoroj ticalo se njenog komentara na s*ksualnu orijentaciju Sava Perovića.

Foto: TvPink Printscreen

Baš smo sada pričali o tome. Rekla sam mu da sam imala to pitanje i da se o tome polemiše napolju. Ja sam odgovorila da nikome ne mogu da pomognem ako ga ne poznajem lično, ali da uvek mogu da mu dam savet. Uvek je teško da to priznaš i da se izboriš sa tim. I ja sam prošla kroz to - priznala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam već dao odgovor na tu temu. Izazivam glasine svojim ponašanjem i oblačenjem, pored toga nisam ušao u vezu ovde. Mene sve to ne zanima, ravnodušan sam prema tome šta ko misli. Došao sam da se predstavim kao pevač i dobra osoba. Meni je ta etiketa davno stavljena jer sam se na takmičenju pojavio kao ekscentričan lik koji je imao i plesne tačke - rekao je Savo.

Savo je priznao i da priče dodatno podgreva to što se ne eksponira javno sa devojkama zbog neprijatnog iskustva koje je imao kada je jedna devojka objavila njegove nage fotografije.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ZACRVENI SE KAO PAPRIKA KADA ME VIDI: Luna otkrila da li joj se više sviđa Nemanja ili Sale Tru! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'