AKTUELNO

Morala iskreno da odgovori!

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja novinara koje je zanimalo mišljenje Lune Đogani o dvojici ukućana koji su pokazali otvorene simpatije prema njoj, Nemanje Tošića i Saleta Trua. Predstavnici sedme sile su pitali Lunu koga bi od njih dvojice odabrala kada bi morala.

Sale je dečko koji nikada ne kaže šta misli, ciničan je, ironičan. Ja njemu ništa ne verujem, pa on u startu otpada. Njemu se sviđa svaka devojka ovde - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je zatim otkrila da joj je Nemanja draži, ali da ne gaji emocije prema njemu pa neće popustiti na njegovo uporno udvaranje.

Nemanji verujem jer ga oči i osmeh odaju kada ga pogledam. Zacrveni se kao paprika kada me vidi. Još se stidi da kaže kao pravi muškarac, sve uvija u foliju, ali znam da je on iskren. Ja sam se već izjasnila, nisam za to da budem sa nekim. Prija mi Nemanja i njegova pažnja, ali daleko od toga da bih imala nešto sa njim - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su primetili da Nemanja u poslednje vreme ispoljava nervozu i agresiju, pa ih je zanimalo da li je uzrok toga Lunino odbijanje.

Stabilniji sam od svoje slave kada sam dobio pisma od svoje porodice, nisam nervozan - dodao je Nemanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZBOR JE PAO: Ova trojka će se BORITI za opstanak u rijalitiju! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'