AKTUELNO

Matora želela da čuje šta su o njoj i Sanji pričali Luna, Zorica i Bora!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: RTV Pink

Mina Vrbaški ove noći pitala je Jovanu Tomić Matoru šta se dešava između nje, Bore Santane i Zorice Marković kao i kakvo mišljenje ima o svima njima, a zatim su se dotakli i Lune Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najviše me zabolelo to sa Borom i što sam videla to sa Zokom. To sam najviše želela sa njima da vidim šta je tu bilo. To sa Borom je iznerviralo mog ćaleta i Sanja se baš razočarala. Navikla sam od tebe Boro svašta da čujem, a Zorica je znala u prošlom rijalitiju šta se sve dešava. Ona je šetala sa Lunom i ona joj je rekla nešto za Sanju i tako je nastala cela pometnja. Onda je Zoka rekla: "Znam da Matora laže". To je mene zabolelo - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Ja sam pitala Lunu za taj poljubac za koji je meni Matora rekla još pre sto godina i ja sam Lunu pitala da li je to stvarno bilo. Samo je bio moj komentar: "Znači Matora je lagala", ja ti se izvinjavam, ti znaš moje mišljenje o tebi - pričala je Zorica.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekla za poljubac na splavu da je bio i objasnila sam kako je to izgledalo. Ja sam rekla za taj neki drugi poljubac o kom se pričalo. Ne znam na koji misliš - izjavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Što se tiče toga da se tvoj ćale ljuti, nema potrebe. Ja nisam išao po kraju i pričao loše o tebi. Tvoj ćale kada je rekao: "Teraj je u pi*ku materinu", to nije rekao za Sanju, nego za tebe kroz šalu. Ja ništa loše nisam rekao - pričao je Bora Jovani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'