AKTUELNO

Zerina se umešala u razgovor i otkrila Rebekine tajne.

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanja gledalaca, a za crnim stolom se pokrenuo razgovor o odnosu Mikija Đuričića i Rebeke Popović. Gledaoca je zanimalo kada će se Miki rešiti "sitnog foliranta", misleći na Rebeku.

Ja neću više ni lepo ni ružno da govorim o njoj. Nismo ni prijatelji ni neprijatelji. Postoje razlike u mišljenju - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević ga je pitao li misli da zbog veze sa Rebekom nije uspeo da ispolji druge kvalitete po kojima je poznat publici.

Mislim da sam sebi dopustio da radim neke ponižavajuće stvari. Meni u rijalitiju ne treba ni devojka, ni prijatelj, mogu sam. Moja osećanja su bila iskrena i to su svi videli - priznao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je dodala da je njihov odnos u poslednje vreme postao čudan i neprijatan, što se njoj ne sviđa.

Zerina Hećo se umešala u njihov razgovor i iznela mišljenje da je Rebeki stalo do Mikija i da se plaši da će se udaljiti o nje, a kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NJENOM MUŽU SE OVO NEĆE SVIDETI: Dragana od Nemanje dobila NEPRISTOJNU PONUDU, pa mu POKAZALA ŠTA RADI U TOALETU! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'